Perustaja Tri. Nida Chenagtsang

Nida Chenagtsang on tiibetiläinen lääkäri, kansainvälisen tiibetiläisen lääketieteen akatemian (IATTM) johtaja sekä Sowa Rigpa & Yuthok Nyingthig perinteiden jatkaja tiibetiläisen tradition mukaan. Hän on myös perustajajäsen kansainvälisessä Ngak-Mang Instituutissa (NMI), joka on luotu vaalimaan ja säilyttämään Rebkongin ngakpa-kulttuuria modernissa tiibetiläisessä yhteiskunnassa.

Tri. Nida on syntynyt Amdossa, Tiibetissä ja hän aloitti lääketieteen opintonsa paikallisessa perinteisen tiibetiläisen lääketieteen sairaalassa. Stipedin avulla hän pääsi Lhasan tiibetiläisen lääketieteen yliopistoon, josta hän valmistui 1996. Tämän jälkeen hän harjoitti perinteistä tiibetiläistä lääketiedettä Lhasan ja Lhokan sairaaloissa. Tri. Nida on julkaissut useita artikkeleita ja kirjoja perinteisestä tiibetiläisestä lääketieteestä sekä tutkinut laajasti perinteisiä tiibetiläisiä lääkeaineita ja -hoitoja. Ulkoisiin terapioihin (kehoterapioihin) erikoistuminen on tuonut hänellä paljon mainetta ja suosiota tiibetiläisen lääketieteen asiantuntijana sekä idässä että lännessä.

Tri. Nidan opetukset ovat hyvin tunnettuja Aasiassa, Euroopassa, Venäjällä, USA:ssa ja Australiassa. Hän opettaa oppilailleen perinteistä tiibetiläistä lääketiedettä, elintapoja ja ruokavalioita, Ku Nye hierontaa, mantraparantamista, unien analysointia, Sa Chetä (tiibetiläinen fengshui) sekä syntymisen ja kuoleman taitoa tiibetiläisen lääketieteen mukaan.