Mantraparantaminen 1 eli Mantra Healing 1 (MH1) 2.-4.7.2019 (3 pv)

Mantraparantaminen on luonnollinen hoito, jossa ollaan sopusoinnussa maailmankaikkeuden värähtelyn kanssa. Mantroja voi oppia ja käyttää kuka tahansa riippumatta ammatista, kulttuurista tai uskonnollisesta taustasta. Ne ovat peräisin Tiibetin kielestä, sanskritin kielestä tai salaisesta Dakinien kielestä. Mantroja voidaan käyttää omaan tarkoitukseen tai muille tukemaan hoitoja ilman sivuvaikutuksia. Niitä voidaan käyttää myös parantamaan yksilön henkisiä harjoituksia.

Mantraparantamisen harjoittamisen polku sisältää kolme tasoa ja jokainen niistä on minimissään kolme päivää opetuksia ja käytännön ohjausta. Opetukset sisältävät asianmukaisen transmission, selitykset, käytännön harjoitukset sekä ohjeet mantraretriitin tekemiseen. Joka tason jälkeen tulee suorittaa henkilökohtainen tai ryhmäretriitti tietyistä mantroista, jotka kehittävät parantamiskykyä.

Voit lukea lisää täältä: Mantraparantaminen

Mantraparantaminen 1 (MH 1) /Opetukset & Transmissio

Mantraparantaminen ja sen teoria + transmissio mantroihin. Pääpaino on mantrojen resitoimisen menetelmillä. Sisältö:

  • Mantraparantamisen esittely/johdanto
  • 101 parantavaa mantraa
  • mantra vesi & ja muut parannusmateriaalit
  • ohjeet seuraavien mantrojen akkumulaatioon: Daka Mantra, Dakini Mantra ja Batshima mantra

Opetuksien jälkeen jokaisen tulee suorittaa retriitit näistä mantroista: Dakini retriitti (3 pv), Daka retriitti (2 pv) ja Batshima retriitti (1 yö).

Aika: 2.-4.7.2019

Paikka: Helsinki (tarkempi osoite ilmoitetaan osallistujille lähempänä ajankohtaa)

Opettaja: Donla Tsering

Hinta:
  • Perus: 300€
  • Early bird 270€
  • SKY Family hinta: 240€
  • SKY Family early bird hinta: 216€

=> Early bird hinta on voimassa, jos rekisteröityy kurssille viimeistään 20.5 mennessä.

PS: jos tahtoo SKY Family hinnan, sinun tulee rekisteröityä SKY Family jäseneksi ja maksaa vuosittainen jäsenmaksu SKY:lle (108€/vuosi). SKY Family hinta on voimassa kaikissa SKY:n
rekisteröimissä keskuksissa/järjestäjillä.

Pääsyvaatimus: Tämä kurssi on mantraparantamisen eka taso ja avoin kaikille; ei vaadi aikaisempia opetuksia tai tietoa aiheesta.

Ilmoittaudu tällä lomakkeella => Mantraparantaminen 1 kurssi

Järjestäjä: Sorig Khang Finland. Kurssiorganisoijan tiedot: Kati Torkko/050-535 7971. PS: Maaliskuussa minut tavoittaa vain emaililla, joten yhteydenotot joko suomi@sorig.net tai kati.torkko@sorig.net