Kevät/Kesä 2019

Jippii! Vihdoin on tullut jotakin uutisia tämän vuoden opinnoista ja kursseista. Keväällä jatkamme TET opintoja, jotka alkoivat viime vuonna. Aiheena moksaus + akupunktion perusteet. Moksaus on erittäin hyvä hoitokeino kylmässä maassa, kuten Suomi. Opettajana tässä jaksossa on Eric Rosenbush.

Kesällä jatkamme TTM opintoja, jotka alkoivat vuonna 2017 ja vuorossa on Kolmen Nyepan sairaudet. Jos olet opiskellut aikaisemmin TTM opinnot 1-2 olet tervetullut mukaan myös näihin opintoihin. Opettajana tässä jaksossa on Sasha eli Dr. Arbuzov.

Minulta on toivottu Mantra Healing 1 kurssia ja nyt on iloisia uutisia myös sen suhteen. Mantra Healing kurssi toteutetaan tänä kesänä 1.-3.7.2019. Mantra Healing 1 kurssin tulee opettamaan meille Donla Tsering. Tämä on Mantraparantamisen eka taso ja avoin kaikille! Tervetuloa värähtelemään mantrojen pariin. Katso tarkemmin opinnoista täältä ja ilmoittaudu mukaan täällä!

Nähdään,

t: Kati

PS: Viime vuoden lopussa kokosin kaikkien iloksi kurssikuvia vuosien varrelta (2014-2018), niitä voi käydä katsomassa ja bongata sieltä myös itsensä. Kirjakauppaan kokosin varastossa olevat Dr. Nidan kirjat eli jos joku hänen kirjansa vielä puuttuu sinulta ja tahdot ostaa sen, niin postitus onnistuu. Tuotteet näet täältä => Kirjakauppa

Yhteystiedot:

Kati Torkko

suomi@sorig.net tai kati.torkko@sorig.net

www.sorigkhang.fi